Dakkoffers

Dakkoffers – Aerodynamische Thule-dakkoffers in alle maten

Een sportieve, aerodynamische en strak vormgegeven Thule-dakkoffer voor slechts 1 euro per 100 liter per dag, inclusief dakdragers, dakdraagsystemen en montage? Dat is uniek in de Benelux.

Bezoek onze verhuurwebsite om de huurtarieven van onze dakkoffers te raadplegen. Een tweetal concrete prijsvoorbeelden…

Voor een dakkoffer, inclusief dakdraagsysteem, van 320 liter betaalt u € 3,00 per dag. Voor een dakkoffer, inclusief dakdraagsysteem, van 360 liter betaalt u € 4,00 per dag.

Alle dakdraagsystemen voor alle meest bekende Europese wagentypes zijn in voorraad. Andere, uitzonderlijke wagentypes zijn te verkrijgen tegen een kleine, vastgestelde éénmalige toeslag.

We beschikken eveneens over dakkoffers met een zogenaamd ‘dual-side’-openingssysteem. Omdat u de dakkoffer op deze manier langs beide zijden kan openen, is het laden en lossen van bagage, ski’s, boards, boots,… een eitje. Dit ‘dual-side’-systeem laat dus een betere spreiding en centrering van de bagage toe. Bovendien beschikken deze dakkoffers over een aerodynamisch bovendekselprofiel dat voor een betere luchtspreiding zorgt – dit verlaagt het brandstofverbruik aanzienlijk. Voor zulke dakkoffers wordt er een meerprijs van € 2,00 per dag aangerekend.

Onze rental fleet bevat steeds de laatste nieuwe modellen – de verhuurde dakkoffers zijn nooit ouder dan drie seizoenen. Oudere, gebruikte modellen worden aan dumpprijzen verkocht, en dat met behoud van een vijfjarige garantie.