Fietstassen

Thule Pack ’n Pedal, en u vergeet niets meer

Deze nieuwe combinatie van slimme fietstassen en bagagedragers is de perfecte keuze voor zowel de stad als fietsvakanties. De vele modellen uit de Thule Pack ‘n Pedal-reeks bieden voor elk wat wils.

Thule ontwikkelde een handig systeem waarin een aantal producten gecombineerd werden – innovatieve bagagedragers en coole tassen die er zowel aan als los van de fiets goed uitzien. Zoals steeds staan gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit centraal, gecombineerd met een herkenbaar en stijlvol ontwerp.

Voor de Pack ‘n Pedal-lijn ontwikkelde Thule een revolutionair stuurkoppelstuk met verscheidene accessoires – denk aan een tas, een portemonnee en zelfs een iPad- of kaarthouder – en een reeks topklasse zijtassen.

De weerbestendige Thule Pack ‘n Pedal-tassen beschikken over kleine, versterkte SafeZone-vakken en afzonderlijke vakken voor het vervoeren van laptops en tablets. Zo blijven waardevolle items extra veilig. Het ontwerp van de tassen maakt ze net zo eenvoudig te beladen als normale tassen. Daarnaast zorgen de pompgespen ervoor dat de tassen kleiner blijven als ze leeg zijn.

Speciaal voor de lancering van Thule Pack ‘n Pedal maakt de Amerikaanse filmmaker en fotograaf Peter Sutherland een reeks documentaires waarin zes unieke portretten van gepassioneerde fietsers geschetst worden. Leuke films kan je vinden op de Facebookpagina en het YouTubekanaal van Thule.