Rugzakken en trolleys

Rugzakken en trolleys – Rugzakken en trolleys voor onderweg

Met deze aantrekkelijke, robuuste en functionele Thule Crossover-trolleys en -rugzakken reist u in stijl.

Thule Crossover-trolleys

De Thule Crossover-trolleys bieden elke avontuurlijke zaken- of wereldreiziger allerlei functies om alledaagse benodigdheden te beschermen en op te bergen. Een uitneembare kostuumhoes en extra hoes met riem zorgen ervoor dat de inhoud van elkaar gescheiden en orderlijk blijft – uw kledij netjes en kreukvrij, dus.

De robuuste wielen en handgrepen zorgen voor vlot vervoer. Het stevige exoskelet en de gegoten polypropyleen achterzijde kunnen de impact van zwaar reizen probleemloos aan. Bovendien beschermt het pletbestendige SafeZone-compartiment brillen, persoonlijke elektronica en andere kwetsbare benodigdheden.

Te krap? Met bagageriemen bevestigt u snel een extra reistas aan de trolley, zodat u met het grootste gemak en met één enkele hand twee tassen kan meenemen.

Met Thules duurzame trolleys pakt u uw reizen aan zoals u dat met het buitenleven doet.

Thule Crossover-rugzakken

De duurzame Thule Crossover-rugzakken combineren speciale opbergvakken voor de werkweek én bieden voldoende ruimte voor een bezoek aan de sportschool of een avontuurlijk weekend.

Het achterste opbergvak heeft een verhoogd laptopcompartiment dat plaats biedt aan laptops met een beeldschermdiagonaal tot 17 inch. Uiteraard bergt u hier ook probleemloos uw tablet en smartphone op. Laadsnoeren of kleine accessoires stockeert u in het opbergvak met ritssluiting aan de onderkant.

Het stevige aluminium en de waterbestendige stoffen zorgen voor een lichte, maar duurzame tas. Bovendien beschermt het pletbestendige SafeZone-compartiment brillen, persoonlijke elektronica en andere kwetsbare benodigdheden.

Jassen en kranten voelen zich meteen thuis in het innovatieve Shove-It Pocket-vak met aantrekbanden. Tot slot bieden voor- en zijvakken ruimte aan spullen die u graag binnen handbereik hebt.