Voor de hele familie

Voor de hele familie

Met het hele gezin op fietsvakantie? Liefst met uw eigen bikes, natuurlijk!

Geen zin in al te dure fietsverhuurtarieven die buitenlandse stations wel eens durven aan te rekenen? Het risico ter plekke met tweederangsmateriaal opgezadeld te worden is niet onbestaand. En dat kan een fikse domper op uw welverdiende fietsvakantie betekenen…

Onze fietsdragers kunnen tot wel 4 fietsen op een veilige en comfortable manier transporteren. Zo kunt u de gehele familie voorzien van hun eigen fietsen tijdens de vakantie.

Vooral montage op de trekhaak

Wanneer u 3 tot 4 fietsen wil vervoeren, geniet een trekhaakgemonteerde fietsdrager de voorkeur. De koffer blijft vrij voor alle bagage, en wanneer u nog wat extra ruimte behoeft, kan u nog een dakkoffer plaatsen.

Maakt u tijdelijk even geen gebruik van de fietsdrager, let dan zeker op het volume van de fietsdrager. Zo kan u de Thule EasyFold 932 zelfs opvouwen en in een handige opbergzak stockeren.

Geen trekhaak? Geen probleem.

Vindt u een trekhaak de achtersnuit van uw wagen ontsieren of rijdt u met een firma- of leasewagen? Neem dan gerust een op de kofferklep gemonteerde fietsdrager in overweging. Deze fietsdragers laten een stevige montage op de achterklep van uw hatchback of sedan toe. Een stevige set van met rubber beschermde haken grijpt de boven- en onderkant van het kofferdeksel vast, zonder uw wagen te beschadigen. Met de gepatenteerde FitDial-knop garandeert Thule een onfeilbare greep op het koetswerk.

Ook dit fietsdragertype kan tot maar liefst vier fietsen vervoeren.

Fietsdragers

Thule Xpress 970

Met deze eenvoudige, snelle en vooral compacte fietsdrager bent u in een wip onderweg.

Thule VeloCompact 927

Onze allernieuwste aanwinst, de Thule VeloCompact 927-fietsdrager voor montage op de trekhaak, biedt ruimte voor 3 tot zelfs 4 fietsen.

Thule RideOn 9503

Op deze trekhaakgemonteerde fietsdrager kan je maar liefst 3 fietsen kwijt. Het lichtbord met een extra set achterlichten garandeert de nodige veiligheid.

Thule Raceway 992

Deze gloednieuwe fietsdrager van Thule biedt plaats aan twee of drie fietsen, en dat middels een vernuftig montagesysteem op de kofferbak van uw sedan, hatchback of stationwagen.

Thule HangOn 9708

Bent u op zoek naar een compacte fietsdrager die toch verschillende fietsen aankan?

Thule EuroRide 943

Op deze op de trekhaak gemonteerde fietsdrager kan u drie fietsen kwijt.

Thule EuroPower 916

Trekt u erop uit met een zware, elektrische fiets of professionele mountainbike?

Thule EasyFold 932

Laadcapaciteit en gebruiksgemak zijn voor deze fietsdrager topprioriteit.

Thule ClipOn 9104

Deze fietsdrager met een laadcapaciteit tot drie fietsen beschikt over een kliksysteem en laat zich perfect op de kofferklep van uw break of hatchback monteren.