Spring eens binnen

BOSTHON Sport in Houthalen-Helchteren biedt zo goed als elk Thule-product aan, zowel voor de vakantieganger als voor de vakman. Zo beschikt onze vestiging over een ruim aanbod aan dakkoffers, fietsdragers, dakdragers, sneeuwkettingen en skidragers.

Ook de specialere toepassingen zoals ladderdragers en watersportdragers voor uw boot of kajak vindt u bij ons terug. Tevens kan u bij ons terecht voor alle accessoires voor dakkoffers, skiboxen, fietsdragers en bagagedragers. Alle Thule-dakkoffers, skiboxen en fietsdragers zijn uit voorraad of binnen de vierentwintig uur leverbaar en worden bij aankoop indien gewenst gratis geplaatst.

Onze werknemers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in de verschillende Thule-producten en staan u graag met raad en daad bij. Ook inzake de sneeuwkettingen van het veilige Weissenfels-merk voeren we heel wat expertise.

Indien u uit de richting van Hasselt komt, parkeert u uw wagen best meteen aan ons montagepunt. Het aanmeldpunt ligt op wandelafstand.

Breng ons gerust een bezoekje op onderstaand adres. Maakte u een afspraak voor de montage van een fietsdrager voor een proefweekend? Indien u uit de richting van Eindhoven komt, meld u steeds eerst op onderstaand adres – het aanmeldpunt – aan. Onze winkelmedewerkers behandelen uw reservatie, zodat onze medewerker in het montagepunt meteen aan de slag kan.

Grote Baan 61
3530 Houthalen-Helchteren

011 52 66 18
011 52 28 54
info@fietsdragerkopen.be

51° 1’ 55.6134”
5° 22’ 35.8026”

U kan ons ook via dit contactformulier bereiken.