Een heel weekend gratis op proef

Het hele weekend gratis op proef

Elke fiets is anders. En dat maakt ook elke fietsdrager anders.

De beste manier om de juiste fietsdrager te kiezen, is door het model zelf uit te testen. Bent u na onze vakkundig advies nog onbeslist, dan krijgt u de gewenste fietsdrager gewoon een proefweekend mee. Gratis (*). Zo ondervindt u zelf wat het beste bij u en uw fiets past.

Kies op basis van montagemethode of gebruikscontext

Onderweg met de caravan? Dan wordt een fietsdragermontage op de trekhaak wel wat moeilijk. Kies in zo’n geval voor een Thule-fietsdrager die op het dak gemonteerd kan worden. Of beschikt u over een leasewagen en wil u niet nodeloos in de zak graaien om een tijdelijk systeem aan te schaffen? Dan bieden onze modellen voor montage op de kofferklep een geschikte oplossing.

Of misschien zijn alle montageopties mogelijk? Laat u dan door de de gebruikswijze leiden. Het spreekt voor zich dat zware elektrische fietsen een andere model eisen dan vederlichte carbonfietsen. En gaat u graag met het hele gezin op stap? Of liever in uw eentje? Kijk dan vooral naar het laadvermogen.

Bent u na het proefweekend niet overtuigd? U betaalt dan enkel de huur van de fietsdrager.

Bedraagt het daghuurtarief van de gekozen fietsdrager € 7,00 en bent u twee dagen onderweg, bedraagt het huurtarief dus € 14,00.