Veiligheid

BOSTHON Sport draagt veiligheid hoog in het vaandel. Daarom staan we u vanaf het begin bij, zodat u veilig op pad kan gaan. Onze systemen zijn stuk voor stuk volgens de wettelijke verkeersveiligheidsvoorschriften uitgerust.

Ook staan we in voor een veilige montage en demontage van uw systeem. Uw fietsdrager wordt zorgvuldig op uw wagen bevestigd. Rekening houdend met de aerodynamica lijnen we de dakdragers met de daklijn van uw wagen uit. Safety First!

Bovendien zijn we VCA-gekwalificeerd. Daarmee tonen we aan dat we als bedrijf voldoen aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Ook zijn we gekwalificeerd voor de ISO 9001-standaard, wat inhoudt dat we als organisatie voldoen aan de eisen van de wet- en regelgeving én van de klant.

Dit laatste houdt in dat u als webklant 14 dagen bedenktijd heeft. Dankzij de Europese richtlijn betreffende de consumentenrechten heeft u 14 dagen bedenktijd om te beoordelen of u daadwerkelijk van de overeengekomen dienst wil gebruikmaken. U heeft binnen deze termijn het recht om de overeenkomst te herroepen, en dit zonder opgave van enige reden. Meer info kan u hier raadplegen.