Thule FreeRide 532

Thule FreeRide 532

Een sportief uitje alleen of met z’n tweetjes – de Thule FreeRide 532-fietsdrager is precies wat u zoekt. Dit eenvoudig te bevestigen dakdraagsysteem kan met meerdere, naast elkaar te monteren dragers overweg. Zo passen er dus meerdere fietsen op het dak van uw wagen.

Dankzij het Quick Mount-systeem bevestigt u de drager vliegensvlug op het dak van uw wagen. Omdat de fietsdrager voorgemonteerd is, heeft u geen gereedschap nodig om de drager op het dak te bevestigen. De wielhouders en -snelbinders houden uw racefiets tijdens het transport stevig op z’n plek.

Wanneer er geen fiets op het dak staat, kan de Thule FreeRide 532 eenvoudig ingevouwen worden, waardoor hij lekker compact op het dak kan blijven zitten.

Op deze Thule FreeRide 532-fietsdrager kan u fietsen met een framediameter tot 80 millimeter en een gewicht tot 17 kilogram kwijt. Met de meegeleverde T-Track-adapters kan de drager ook in de T-Tracks van de dakstangen gemonteerd worden. Ook is deze drager afsluitbaar waardoor u makkelijk van fietsdrager naar allesdrager omschakelt.

Laadvermogen Montage Prijs Huurtarief
Thule FreeRide 532
1
€ 55,00 € 2,00