Thule VeloCompact 927

Thule VeloCompact 927

Onze allernieuwste aanwinst, de Thule VeloCompact 927-fietsdrager voor montage op de trekhaak, biedt ruimte voor 3 tot zelfs 4 fietsen.

Net als andere Thule-fietsdragers, beschikt de Thule VeloCompact 927 over slimme, afneembare bevestigingsarmen. Deze garanderen de meest veilige bevestiging van de fiets.

Daarnaast zijn de wielgoten uitschuifbaar zodat ook fietsen met grote wielbasis passen. Bovendien bieden deze brede wielgoten voldoende plek voor uw mountainbike. De velgen zijn vast te zetten met riemen met pompgespen.

Heb je je fietsen al op de drager staan en moet je nog in de kofferbak? Een eenvoudige druk op het handige voetpedaal doet het hele draagsysteem netjes kantelen. Uiteraard is de drager voorzien van sloten, waarmee zowel de fietsen als de drager kunnen worden afgesloten. De veiligheid is gegarandeerd door de uitgebreide tests waaraan de drager is onderworpen en de diverse goedkeuringen – City Crash test, TÜV-goedkeuring en EuroBE typegoedkeuring.

Daarnaast kan deze Thule VeloCompact 927-fietsdrager optioneel nog met een extra goot worden uitgerust, waardoor het mogelijk wordt maar liefst 4 fietsen mee te nemen.

Laadvermogen Montage Prijs Huurtarief
Thule VeloCompact 927
4
€ 425,00 (n.v.t.)