Montage op de kofferklep

Montage op de kofferklep

Deze voordeligere oplossing heeft een maximale laadcapaciteit van 3 fietsen. De bevestiging gebeurt op de achterklep van uw hatchbak of sedan. Een stevige set van met rubber beschermde haken grijpt de boven- en onderkant van het kofferdeksel vast, zonder uw wagen te beschadigen. Met de gepatenteerde FitDial-knop garandeert Thule een onfeilbare greep op het koetswerk.

U heeft dus geen dakdragers of trekhaak nodig, wat dit tot een aantrekkelijke optie voor bezitters van leasewagens maakt. Ook hoeft u geen nieuw kenteken aan te schaffen, want de drager hangt hoog genoeg, zodat het kenteken van uw auto ook zichtbaar blijft. Na gebruik klapt u de drager gewoon in en legt hem in uw auto of berging.

Fietsdragers

Thule Raceway 992

Deze gloednieuwe fietsdrager van Thule biedt plaats aan twee of drie fietsen, en dat middels een vernuftig montagesysteem op de kofferbak van uw sedan, hatchback of stationwagen.

Thule ClipOn 9104

Deze fietsdrager met een laadcapaciteit tot drie fietsen beschikt over een kliksysteem en laat zich perfect op de kofferklep van uw break of hatchback monteren.