Montage op de trekhaak

Montage op de trekhaak

Trekhaakgemonteerde fietsdragers houden de meest veilige en stabiele oplossing voor lange trajecten in. De speciale, door Thule ontwikkelde snelkoppelingen garanderen een erg vlotte bevestiging aan uw wagen. Ook het opladen van de fietsen verloopt vlot – alles op ooghoogte! Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over een toename in brandstofverbruik.

Beschikt uw wagen al over een trekhaak, dan is dit zonder twijfel de beste keuze.

Er bestaan twee verschillende modellen voor op de trekhaak gemonteerde fietsdragers. De hangende fietsdrager leent zich het best voor regelmatig gebruik, terwijl de fietsdragers op een platform langere ritten mogelijk maken.

Hangend of met een platform?

Een hangende fietsdrager laat u tot 3 fietsen vervoeren. Bovendien kan u hem kantelen zodat de koffer bereikbaar blijft. Voor dit systeem heeft u wel een extra nummerplaat met lichten nodig.

Als u een trekhaakgemonteerde fietsendrager met een laadplatform in huis haalt, kan u maar liefst tot 4 fietsen vervoeren.

Vouwen en kantelen

Enkele door Thule ontwikkelde fietsdragers voor op de trekhaak kan u opvouwen waardoor ze beter hanteerbaar zijn. Sommige modellen zijn tevens kantelbaar. Zo blijft de kofferbak bereikbaar. De bediening vindt plaats door middel van hand- of voetbediening.

Let op

Overschrijd nooit de de maximale draagkracht van uw trekhaak. Deze is meestal tussen de 50 en 60 kilogram. Trekhaken kunnen vooral een grote trekkracht uitoefenen, maar zijn minder geschikt voor verticale lasten.

Fietsdragers

Thule Xpress 970

Met deze eenvoudige, snelle en vooral compacte fietsdrager bent u in een wip onderweg.

Thule VeloCompact 927

Onze allernieuwste aanwinst, de Thule VeloCompact 927-fietsdrager voor montage op de trekhaak, biedt ruimte voor 3 tot zelfs 4 fietsen.

Thule RideOn 9503

Op deze trekhaakgemonteerde fietsdrager kan je maar liefst 3 fietsen kwijt. Het lichtbord met een extra set achterlichten garandeert de nodige veiligheid.

Thule HangOn 9708

Bent u op zoek naar een compacte fietsdrager die toch verschillende fietsen aankan?

Thule EuroRide 943

Op deze op de trekhaak gemonteerde fietsdrager kan u drie fietsen kwijt.

Thule EuroPower 916

Trekt u erop uit met een zware, elektrische fiets of professionele mountainbike?

Thule EasyFold 932

Laadcapaciteit en gebruiksgemak zijn voor deze fietsdrager topprioriteit.